Despre noibalas.vip3r_yo05

Arcade Cafe – Cafenea centrul vechi

Arcade Cafe este in inima inimii Bucurestiului, in centrul Centrului Vechi, in mijlocul bulevardului cu piatra cubica si clădiri uzate. O cafenea care iese in evidentă prin designul asemanator cu o mansarda pariziana cu vedere la Tour Eiffel. Aici avem dovada ca micile aleii din capitala nu-s demne de frecventat doar vara, când sunt pline cu mese scoase-n strada.
Atmosfera calda te va cuceri imediat si te va duce cu gândul la unul din puburile asezate pe străzile Parisului.

Interiorul este generos, compartimentat in 3 zone de sedere si permite organizarea de diverse evenimente, de la o cina romantica in doi la aniversari si evenimente de companie.

Salonul de vara Arcade Cafe

Prima parte este un salon cu mese de lemn si scaune din fier forjat care domina cadrul, tot felul de obiecte de decor îți atrag atenția, de la candelabre, la tablouri si tot felul de lampi cu lumina calda.

WinterGarden Arcade Cafe

Arcade Cafe are si o terasa interioară (wintergarden). Aici atmosfera este relaxanta, spațiul este plin cu plante si elemente din fier forjat lipite pe pereti care provin parca din alt secol.

Pub & Lounge Arcade Cafe

Ultima parte este spațiul de la subsol (denumit de noi lounge). Ca orice lounge care se respecta, culorile calde sunt completate de canapele confortabile, de scaune patrate, multe tablouri vintage si obiecte de decor alese cu gust. Un loc cu o ambianta placuta cu un design deosebit unde au loc săptămânal seri de karaoke, seri de muzica live,petreceri tematice cu Dj.
Tot la subsol exista un barulet intim astfel încât, fie ca ai un coffee break, un prânz, o cina sau un eveniment de seara, totul este la îndemână pentru o servire rapida.

Bucataria Arcade Cafe

Bucătăria are specific internațional si veți recunoaște cu usurinta influentele italienesti, frantuzesti si românești. Fie ca veți alege friptura de vita, platoul de branzeturi fine, ciuperci gratinate cu mozzarela, rucola, nuci si sweet chili, o duzina de paste si salate sau chiar coastele de porc (fierte in bere neagră, sos soya si miere). Interesante sunt si sandwich-urile de la Arcade in care găsești in ele, pe lângă cartofi wedges si somon, prosciuto crudo, ton… calitatea ingredientelor alese de noi vor transforma fiecare fel de mâncare într-un festin al papilelor gustative.

Rezervari online Arcade Cafe