Evenimentebalas.vip3r_yo05

Evenimente cafenea centrul vechi Arcade Cafe

Echipa Arcade Cafe va ofera servicii personalizate pentru organizarea evenimentelor private.

Fie ca vorbim despre brunch menu in fiecare weekend, sau ca ne gandim ce distractie este in fiecare seara de miercuri si duminica la karaoke party, este clar ca distractia este la ea acasa la Arcade Cafe te vei simti bine alaturi de noi.

Alaturi de noi, toate detaliile organizarii unui astfel de eveniment vor fi cu rigurozitate stabilite, astfel incat sa nu aveti surprize neplacute si in final sa ramaneti cu cele mai frumoase amintiri.

Experienta vasta in organizarea de evenimente ne recomanda drept un partener de incredere.

REVELION 2019 CENTRUL VECHI LA ARCADE CAFE
Ce loc mai bun decat Centrul Vechi al Bucurestiului pentru a petrece Revelion 2019? Vino alaturi de prieteni in cel mai popular loc din Bucuresti pentru a petrece alaturi de noi la Arcade Cafe trecerea in noul an. Ti-am pregatit Live DJ pentru muzica excelenta si un meniu diversificat.

Contacteaza-ne pentru rezervarea locurilor. Alatura-te distractiei!

WEEKEND BRUNCH &
LIVE MUSIC

Stim prea bine ca printre noi exista si brunchy people (cei care adora aceasta activitate), insa pentru novici, spunem ca brunch-ul este o combinatie intre mic-dejun si pranz, iar termenul a fost folosit initial de americanii care duminica se trezeau mai tarziu si serveau o masa prelungita, diversificata si consistenta.Noua ne place foarte mult, si consideram brunch-ul mai mult o activitate de sfarsit de saptamana, cand putem sa iesim cu prietenii intr-un loc dragut, unde sa mancam diferite bunatati special facute pentru acesta.

Brunch Menu Historical Center of Bucharest, Arcade Cafe

Rezervari online Arcade Cafe