Evenimentebalas.vip3r_yo05

Evenimente cafenea centrul vechi Arcade Cafe

Echipa Arcade Cafe va ofera servicii personalizate pentru organizarea evenimentelor private.

Fie ca vorbim despre brunch menu in fiecare weekend,  este clar ca distractia este la ea acasa la Arcade Cafe te vei simti bine alaturi de noi.

Alaturi de noi, toate detaliile organizarii unui astfel de eveniment vor fi cu rigurozitate stabilite, astfel incat sa nu aveti surprize neplacute si in final sa ramaneti cu cele mai frumoase amintiri.

Experienta vasta in organizarea de evenimente ne recomanda drept un partener de incredere.

GIN DAY
Vineri seara ne transformam terasa intr o sala de spectacole si va pregatim GINURI TONICE live… Ierburi aromatice, fructe, citrice si condimente, le amestecam cu cele mai fine ginuri si vi le dam la savurat!!!

Va asteptam in terasa noastra, unde vom avea urmatoarele ginuri:
Gin Mare Mediterranean (Spania)
Silent Pool (Anglia)
Etsu Gin (Japonia)
Brockmans (Anglia)

Noi le mixam cum stim mai bine , voi va ocupati de partea cea mai placuta a serii: să le beți !!!

Vineri, 26 iulie 2019
Ora 2000
Intrarea libera

WEEKEND BRUNCH
Stim prea bine ca printre noi exista si brunchy people (cei care adora aceasta activitate), insa pentru novici, spunem ca brunch-ul este o combinatie intre mic-dejun si pranz, iar termenul a fost folosit initial de americanii care duminica se trezeau mai tarziu si serveau o masa prelungita, diversificata si consistenta. Noua ne place foarte mult, si consideram brunch-ul mai mult o activitate de sfarsit de saptamana, cand putem sa iesim cu prietenii intr-un loc dragut, unde sa mancam diferite bunatati special facute pentru acesta.

Brunch Menu Historical Center of Bucharest, Arcade Cafe

Rezervari online Arcade Cafe