Meniuribalas.vip3r_yo05

Meniuri cafenea Arcade Cafe

Meniul nostru va pune la dispozitie specialitati din bucataria traditionala si internationala, cu grija pregatite de bucatarii nostri din ingrediente proaspete si savuroase.
Deoarece suntem constienti de importanta calitatii serviciilor, suntem atenti la fiecare detaliu, de la aranjamentul meselor, igiena veselei si paharelor pana la crearea unei atmosfere potrivite fiecarui moment al zilei.

Avand in prim plan multumirea deplina a clientilor, ne-am instruit personalul astfel incat sa raspunda cu eficienta tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Meniu Brunch, mancare si bauturi. Toate preparatele din meniuri iti sunt oferite de cafeneaua Arcade Cafe din centrul vechi al Bucurestiului pe o singura pagina. Indiferent de ce cauti, fie o bautura savuroasa sau un burger gustos, vei gasi intreaga lista a specialitatilor culinare Arcade Cafe pe aceasta pagina.

Alaturi de fiecare meniu vei gasi imagini reale ale preparatelor pregatite special pentru tine. Venim mereu cu retete speciale pentru a te surprinde placut de fiecare data. O data ce ai parcurs meniurile, asigura-ti masa prin formularul nostru de rezervari online.

Te invitam in fiecare weekend intre orele 10 – 17 sa ni te alaturi la Brunch. Ti-am pregatit preparate speciale!

Meniu bauturi Arcade Cafe

Meniu mancare arcade cafe 2023

Brunch Menu Historical Center of Bucharest, Arcade Cafe

Arcade Cafe Food

Arcade Cafe Drinks

Rezervari online Arcade Cafe